TextUp Copywriting en Revisie is een jong, dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het schrijven voor technische beroepen.

TextUp Copywriting is onderdeel van PreBo Invest BV, waaronder nog een andere activiteit valt: PCB Solutions.

Als zaakvoerder van een bestukkingsbedrijf bevind ik me dagelijks in een technische omgeving, omringd door personeel die met passie hun technische skills benutten.

Zij zijn stuk voor stuk experten in hun vak en lopen over van enthousiasme en passie. Als je ze echter vraagt wat hun werk inhoudt, krijg je een technische uitleg boordevol moeilijke woorden en termen die eigen zijn aan de job. Kortom: mensen die de branche niet kennen, kijken niet-begrijpend mijn kant uit als één van de personeelsleden hen te woord staat.

Zo is TextUp Copywriting en Revisie ontstaan: vanuit de drive om technische materie en vakjargon op zo’n manier te brengen dat het voor iedereen verstaanbaar is.

Het is belangrijk dat iedereen, dus ook mensen zonder kennis van jouw branche, begrijpen wat jouw business inhoudt en hoe je je onderscheidt van je concurrenten. Anders kunnen potentiële klanten onmogelijk voor jou kiezen omdat ze doodeenvoudig niet weten wat je doet.